Γενική Συνέλευση Εργαζομένων Υ.Υ.Κ.Α. 13.2.2012

Posted on February 13, 2012 by

0


Σήμερα, Δευτέρα 13.2.2012, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Υ.Υ.Κ.Α., σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. της περασμένης Πέμπτης.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης…

θλιβερή ήταν η έλλειψη επαρκών σχολίων για την επαίσχυντη ψηφοφορία και υπερψήφιση του Μνημονίου Β’,

εξοργιστική ήταν η ελλειπής ενημέρωση μελών του Δ.Σ. των εργαζομένων για το περιεχόμενο του Μνημονίου και μάλιστα στον τομέα της Πρόνοιας – πάει ή δεν πάει η πρόνοια στο Υπ. Εργασίας, πώς και πότε; –

αισθητά ήταν τα κατάλοιπα της Κυριακάτικης έντασης σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς μόλις ακούστηκε η έκφραση “να σηκωθείτε από τους καναπέδες σας”, ο κόσμος στην κυριολεξία σηκώθηκε από τους “καναπέδες” της αίθουσας και άρχισε να διαμαρτύρεται…

ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση-ενημέρωση εκπροσώπου των εργαζομένων της Ψυχικής Υγείας, που ήδη από την Πέμπτη 9.2.2012 έχουν καταλάβει το αμφιθέατρο του Υπουργείου, και η οποία απηύθυνε κάλεσμα δημιουργίας πανυγειονομικού μετώπου αγώνα, εισπράττοντας την θετική αντίδραση των εργαζομένων του Υπουργείου.

Η Γ.Σ. κατέληξε στην απόφαση κατάληψης των κτηρίων του Υπουργείου την Τρίτη 14.2.2012 και την πραγματοποίηση νέας Γ.Σ. την Τετάρτη 15.2.2012.

Παράλληλα στηρίζει την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 14.2.2012 και ώρα 17.00 στον χώρο του Υπουργείου, Αριστοτέλους 17, από τους εργαζόμενους στην Ψυχική Υγεία και Ειδική Αγωγή και στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των χώρων της Υγείας.