Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Posted on November 30, 2011 by

0


Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υιοθέτησε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Υ.Υ.Κ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον μεγαλειώδη αγώνα των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας και δηλώνει ότι θα είναι αρωγός στις κινητοποιήσεις τους. Με απόφαση της Γ.Σ. της 28/11/11 αποφασίστηκε η συγκέντρωση χρημάτων που θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχει ανοίξει  για το ταμείο αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης, σήμερα 30/11/2011, κατά τη διάρκεια της κατάληψης της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου, υπήρχε κουτί στο οποίο μαζεύονταν χρήματα από τους εργαζομένους. Το ίδιο θα επαναληφθεί αύριο, κατά τη διάρκεια του απεργιακού αποκλεισμού του Υπουργείου και την Παρασκευή στη νέα Γ.Σ. του συλλόγου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας για την κάλυψη κάποιων βασικών αναγκών των ίδιων και των οικογενειών τους.

 

Posted in: Γενικά