Κάλεσμα της 7/10/2011

Posted on October 15, 2011 by

0


ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικας καταστρέφουν την Υγεία, την Πρόνοια και τις ζωές μας.

Ζητάμε άμεση ανάκληση των μέτρων της εργασιακής εφεδρείας, των άδικων φόρων και των περικοπών των αποδοχών μας. Ζητάμε ένα δίκαιο μισθολόγιο. Ζητάμε δημόσια υγεία για όλο τον λαό. Να μην προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων με λογιστικά κριτήρια και οι παραχωρήσεις κλινών σε ιδιώτες. Απαιτούμε να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες και να μην περικοπούν οι πόροι που εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή διαβίωση σε όλους τους πολίτες.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του ΥΥΚΑ που πραγματοποιήθηκε στις 7/10/2011 αποφάσισε τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Σας καλούμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας, ώστε να αποδείξουμε ότι τίποτα δε μας χωρίζει. Οι εργαζόμενοι ενωμένοι θα νικήσουμε. Δε θα περάσουν τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου Εργαζομένων, που θα πραγματοποιηθεί στις 11/10/2011 και στις 14/10/2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας.